Кирил Вълчев – Скалата ще реализира 6-то поредно издание на шоуто “Крале на Силата”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Продуцента Кирил Вълчев – Скалата ще реализира 6-то поредно издание на шоуто рекламиращо тренировките с тежести “Крале на Силата”.

Подготвени са леки физически изпитания, в които може да се включат както деца от 4 години, така и възрастни над 70 години. Срещу това всеки получава подарък. За най–добрите в отделните възрастови категории, организаторите са осигурили предметни награди за над 5000 лева,велосипеди, хранителни добавки, спортно оборудване, карти за най добрите фитнес зали и много други изненади.

Специалните гости,които ще тренират с публиката и ще демонстрират състезателна физика са Ива Тодорова – Републиканска шампионка по фитнес и Йовко Тихов -Световен шампион по културизъм.

Сексапилната красавица актрисата Анна-Мария Чернева ще раздава награди, а в музикалната програма ще участва дългокраката певица и модел Марина Риналди.Турнето тази година е сцена за камерите на легендарното предаване “Фитнес Мания”, което подготвя своя рестарт от декември .

Култовото шоу беше дебют и медийната сцена на имена като Митьо Крика, Ан Джи, Ани Лозанова, Любо Лежанката и други.
Тази година турнето подкрепиха мнозина популярни лица приятели на водещия и негови открития в миналото като плеймейт Нора Недкова и Жанет Осипова, “Мистър България” -Георги Йовчев, познатия ни затворник от “Фермата” – Георги Версамов и великият Олимпийски шампион – Йордан Йовчев.

Старт: 11 часа, в София , на паркинга на Мосю Бриколаж, кв Люлин
ВХОД СВОБОДЕН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *