Жестоко убийство на телевизионна водеща в Русе

Споделете лесно и бързо тази публикация

Полицията в Русе разследва жестоко убийство на 30-годишна жена, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Убийството е станало вчера през деня на кея. Според източници на NOVA тялото е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Сигналът е подаден около 14.20 ч. във Второ РПУ. За случая потвърди комисар Теодор Атанасов – директор на ОД на МВР в Русе.

Жертвата е Виктория Маринова – административен директор на местна телевизия TVN. Води и собствено предаване в телевизията.

Разпространените досега данни от русенските сайтове сочат, че Виктория Маринова е била изнасилена, душена и жестоко бита до обезобразяване, преди да бъде убита. Все още няма информация какво може да е предизвикало такава жестокост.

Носителят на приза “Юрист на годината” от Десетите годишни награди на “Правен свят” и Международен правен център (ILAC) адв. Петър Николов се оказа добър познат на жестоко убитата Виктория Маринова.

Ето какво написа адвокат Николов на страницата си във Фейсбук:
Не мога да повярвам, че това се е случило с теб, Вики!

Помня лятото какво интервю направихме в съда и как имаше смелостта да го публикуваш. Тези дни трябваше да се видим, за да направим интервю за 11-те деца от Русе, защото ти живо се вълнуваше от проблемите на децата и не само тези деца.

Правеше истински предавания за проблемите на обикновения човек и обществото. Аз отложих, защото нямах време. Подцених факта, че днес в нашия Живот, ние нямаме това време, което си мислим, че притежаваме. Съжалявам, че не се видяхме за последно и те лиших от тази възможност, да направиш още един хубав материал. Наистина съжалявам. Ти беше прекрасен водещ и журналист, ЧОВЕК който не искаше да бъде обикновен. И беше такава. Беше жена, която се забелязва и буди както най-благородното у човека, така и явно най-долното. Дано не са истина слуховете, че се касае за твое разследване. Не мога да повярвам и съм дълбоко потресен как може да приключи животът ти в разцвета на силите. Дано всички изроди свързани с това горят в АДА!

По случая с убийството на Виктория Маринова полиция и прокуратура работи вече 24 часа непрекъснато.

Това стана ясно преди минути на брифинг в сградата на ОД на МВР с участието на окръжния прокурор Георги Георгиев, зам. директорът комисар Илиян Енчев и шефът на криминалистите в Русе комисар Кожухаров, предава Акцент. Огласени бяха и известните на полицията подробности.

Според нейни познати, Виктория е тренирала и е смятала да участва в маратона днес при Сребърна. Затова се подготвяла за участието си. Преди да отиде да бяга, тя е била на кафе с приятели в заведение в района на Парка на младежта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *