Младен Маринов отхвърли обвиненията на Сидеров за случая с жена му

Споделете лесно и бързо тази публикация

МВР е действало в рамките на закона, така вътрешният министър Младен Маринов отвърна обвиненията на лидера на „Атака“ Волен Сидеров, че полицията не си е свършила работата при инцидента на пътя със съпругата му Деница и суданец, който живее у нас. След лек удар на двата автомобила чужденецът последвал младата жена, която била в колата си с малкото си дете и я заплашвал. Според разследването обаче до физически сблъсък не се е стигнало, затова полицаите пуснали 40-годишния мъж. По думите на Сидеров обаче можело жена му да бъде убита, ако не се намерил той с журналистически екип, докато униформените спокойно пушели.

От МВР съобщиха за инцидента, който се случил в петък вечер в столичния квартал „Витоша“. Санкцията за суданеца е само административна – заради това, че няма валидна за България книжка. Той е глобен, а колата му е спряна от движение.

„Всичко, което сме направили е в рамките на закона, и ние не бива да прекрачваме закона в нито един случай, независимо дали става въпрос за български или чужд гражданин, разбирам г-н Сидеров, тъй като става въпрос за негов близък човек“, каза обаче министър Маринов, след като председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ поиска оставката му, а начело на МВР да застане някой от „Атака“. Имал дори готов човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *