Раздадоха Строителните Оскари

Споделете лесно и бързо тази публикация

Общините Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч с призове за благоустройство

Общини, архитекти, инвеститори и строители бяха отличени от осмото издание на годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2018 снощи в балната зала на хотел Premier BW Airport Sofia.
Международното жури на осмото издание на престижните награди даде високи оценки за развитието на големи и малки общини в България и за новите им благоустройствени проекти. Златни статуетки бяха връчени на общините Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч.
“Строителството в България доказа, че е на европейско и световно ниво” каза почетният председател на журито Клифърт Лортлок.
Организаторите получиха поздравителен адрес до организаторите на събитието ВИП Комюникейшън от председателя на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Искрен Веселинов: “Убеден съм, че с цялата си многогодишна дейност Вашата агенция ще продължи да изпълнява значимата роля в популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогнете техните стремежи за по-добро качество на живот в България”.
Събитието популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Водещи на събитието бяха журналистката и съорганизатор на церемонията Патриция Кирилова и носителят на приза Златен глас на България – Симеон Владов. Прогарамата започна с класически шедьоври и с цигулката на българския Моцарт – Георги Димитров. Гостите аплодираха и звездата от “Черешката на тортата” Галиана Арсова, която изпълни залата с емоции с вечните български песни.
Партньори на събитието бяха Съюзът на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.
В категория “Голяма община с принос в благоустройството” 2018 отличието получи Община Благоеврград, а наградата взе зам.-кметът по строителството и сигурността Емилия Тунева.
Специалната награда “Лидер в строителството и инфраструктурата” 2018 бе за Община Казанлък, а призът бе връчен на архитект Георги Стоев, главен архитект на общината.
“Малка община с принос в благоустройството” 2018 бе за община Челопеч, а наградата получи кметът инж. Алекси Кесяков.
В категория “Луксозно обществено строителство” 2018 отличието бе за Зала АРЕНА Шумен, връчен на инж. Боян Тодоров, заместник-кмет “Строителство и екология”.
Ето и другите призьори:
Архитектурно студио на годината – БУЛАРХ, арх. Боян Захариев Инвеститор на годината – NOVA CITY GROUP Луксозно многофамилно строителство – ЛУКС БИЛД БГ ООД за Комплекс Lincoln Park Residence.
Лидер в луксозното жилищно строителство – Ню Билдинг Пропърти Луксозно бутиково строителство – Сграда MV Резидънс на Бигла III
Най-продаван луксозен жилищен проект -Комплекс Mountain View Park в София
Луксозен ваканционен комплекс – Арт Комплекс АНЕЛ, Созопол Луксозно реновирано строителство – Преустройство на музейна сграда в детска градина в кв. Бояна, Булстрой Груп
Луксозен пространствен дизайн – IRON BROTHERS
Луксозен интериорен дизайн – арх. Боряна Христова за Хотел Холидей Ин Пловдив
Строителна компания на Годината – АРХ Сити Строй ЕООД
Призовете бяха връчени от Николай Борисов, заместник областен управител на София област, депутатът от управляващата коалиция Георги Колев – член на комисията по благоустройство,
Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Стамен Янев – изпълнителен директор Българска Агенция за Инвестиции, Георги Стоилов -почетен председател на Международната Академия на Архитектурата, акад. Ганчо Попов – собственик на сп. Човешки ресурси, както и от директора за “Развитие на Малки и средни предприятия” от Изплнителната Агенция за малки и средни предприятия – Борислав Димитрачков.
Снимки: ВИП Комюникейшън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *