ReSol празнува в компанията на шеф-готвачи, партньори и приятели

Споделете лесно и бързо тази публикация

На 18 октомври се проведе Денят на отворените врати в новия шоурум на ReSol, един от най-модерните и бързо развиващи се вносители на хотелско и ресторантьорско оборудване. Събитието събра на едно място настоящи и бъдещи клиенти на компанията, партньори, приятели и съмишленици.

Бяха представени най-новите тенденции в света на сервираната храна и ресторантьорството, а специално място беше отделено на MOYRA – първият собствен бранд на ReSol. „MOYRA тепърва ще започне да влиза в ресторантите и съм сигурен, че ще се представят много красиви неща в тези чинии“ – споделя Росен Чакъров, професионален готвач и дългогодишен клиент на ReSol.

Посетителите имаха възможността да са сред първите, разгледали новия шоурум на компанията, и да усетят сами професионалното отношение на Мария Николова, създател и управител на ReSol, и нейния екип към всеки детайл – от умелата презентация на богатия асортимент от различни марки и стилове ресторантьорско оборудване до личното отношение към всеки един гост.

Мария Николова и Росен Чакъров

Акцент на събитието беше идеята, че изкуството на сервираната храна е не само допълващ елемент към кулинарията, но и отделен свят, събуждащ вдъхновението и въображението на кулинарите.

„Изкуството на сервираната храна е култура, философия. Не става въпрос просто да вземеш една чиния и да сложиш храната отгоре – трябва да има по-дълбоко разбиране за това как да се направи правилната презентация“ – категоричен е Росен Чакъров. Той допълва, че сервираната храна не трябва да се разглежда просто като един финален продукт, а като крайния резултат от един цялостен и многостранен процес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *