Шампионката Дейзи Ланг, създателят на исторически парк № 1, Патриция Кирилова и рокери с награди за родолюбие

Споделете лесно и бързо тази публикация

Организацията на Обединените Българи и военни организации връчиха отличия за 1 ноември

Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг – Деси Кирова, създателят на най-големия исторически парк в света Ивелин Михайлов и неговата фондация Въздигане, журналистката и пи ар Патриция Кирилова и рокерите от Български мотористи – начело с Георги Коларов, бяха отличени с награди за родолюбие вчера в салона на Съюза на българските журналисти.
Ивелин Михайлов и екипът на агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, получиха също почетна награда за всеотдайна работа по патриотичното и родолюбиво възпитание на подрастващото поколение от Борис Николов – председател на военнопатриотичните и родолюбиви организации, подписали меморандума “Една детска сълза – една молитва”.
Призовете за родолюбие и принос в дейността на Международната Организация на обединените българи бяха връчени от председателя на ООБ Живко Бъчваров.
По време на събитието бе и официалната премиера на книгата “ЗАВЕТЪТ НА КУБРАТ”, а авторите от изследователския екип “Руните Говорят” също бяха отличени с почетни призове от Организацията на обединените българи.
Екипът вече направи преводи от българските руни и изнесе истинските факти от българската история, оставени от нашите предци за поколенията след тях.
“Хубаво е да има и други извори за сравняване на информацията освен българските руни, но в повечето случаи се вижда, че чуждите извори противоричат на написаното от нашите предци, затова само по изключение цитираме чуждите хроники и летописи. А именно те са в основата на повечето популярни анализи и коментари за българската история до днешна дата. Пък и доста системно са унищожавани български писмени извори и не малко артефакти. Затова е нужно да си изготвим собствен анализ, свое разкриване на причинно-следстените връзки, свои коментари на текстовете, писани от предците ни”, казват авторите на книгата Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев.
Изследователският екип “Руните Говорят” е автор и на фотоизложбата „Неразказаната приказка на българската история“, дебютирала в Националния Музей на Образованието и след това в Кърджали и подкрепена от Посолството на Кралство Мароко в РБългария, начело с Нейно Превъзходителство г-жа Закиа ел Мидауи, припомня ВИП Комюникейшън. Изложбата премина през Кърджали, гостува и на международния фестивал на културата в галерия ТРАКАРТ в Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *