Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

Някои части на столицата остават без вода заради реконструкция на водопровода

На 26 ноември 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Суходолска“ кв. „Факултета“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
Парк „Западен парк“, ул. „Западна“, ул. „Кубан“, ул. „Доростол“, ул. „Иван Гарванов“, ул. 349, ул. 305, ул. 306, ул. 315, ул. 322, ул. 349, жп линията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ до магазин „Тмаркет“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“ живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 26 ноември 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение пред бл. 620 жк. „Люлин“ 6 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №97, бл. 634, бл. 636, бл. 637
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Д-р Петър Дертлиев“ ъгъла с бул. „Панчо Владигеров“.
На 26 ноември 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Опълченска“ жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
бл. 54 вх. А, вх. Б, вх. В
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Опълченска“ пред входа на ДКЦ 7.
На 26 ноември 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“ с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
ул. „Дружба“, ул. „Незабравка“, ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Градина“ до ул. „Незабравка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незабравка“ ъгъла с ул. „Дружба“.
На 26 ноември 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Григор Чешмеджиев“ кв. „Манастирски ливади“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
ул. „Григор Чешмеджиев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Григор Чешмеджиев“ №20.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *