Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Всички са затаили дъх в очакване на финала на тазгодишния ,,Mr. King of Fitness 2018”

На 28 ноември точно в 22.30 в Клуб Mazaya ще започне единственото по рода си събитие. Балканската трап формация DJ 89 ще даде начало на вечерта с 30-минутна компилация от най-успешните си проекти, сред които „Народ“, „Либе ле“, Джоре дос“, а поп-фолк звездата Ивайла ще закрие шоуто с дебютната си песен „Каката“, която завладя музикалните класации в страната.

“Mr. King of Fitness 2018” ще събере на едно място 16-те най-добри балкански фитнес модели. Участници от Македония, Гърция, Турция, Албания и България ще мерят сили и красота. Те ще се борят за отличията Mr. King of Fitness Galaxy, Mr. King of Fitness Europe и Mr. King of Fitness Planet, както и за няколко по-малки титли. Организатори на фестивала са Николай Стоянов и неговата агенция „Monarch“, заедно с Vip Life. Те споделят, че мисията на “Mr. King of Fitness” е именно да промотира красотата в съчетание със здравословния начин на живот.

Моделите ще бъдат оценявани от две експертни журита от модния и спортния свят, но решаващ глас ще има публиката. Част от звездните имена сред журитата са Ивайла,, пиарът Християн Гьошев, Мис Силикон 2017 Виктория Петрова, Фотографът на звездите Пейо Пеев,певицата Невена Пейкова, носители на титлата „Mr. King of Fitness 2017“, представители на генералния спонсор на фестивала Pulse Fitness & Spa, фитнес експертът Николай Чолаков и други. Николай е и менторът, който подготвя участниците през различните кръгове до финала.

 

Голямата награда на фестивала е фотосесия за корицата на прочутото американско фитнес списание 2beexpozed и безплатно посещение на най-голямото европейско фитнес изложение FIBO през април 2019 в Кьолн, Германия. Специално за „Mr. King of Fitness 2018” в България пристигнаха редакторския и фотографския екип на 2beexpozed, за да открият красиви лица, с които да работят заедно.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *