Wosh MC спечели Big Brother: Most Wanted

Споделете лесно и бързо тази публикация

Рапърът Стефан Иванов, известен като Wosh MC, триумфира в Big Brother: Most Wanted. Изпълнителят е син на кино идолът от 80-те Иван Иванов.

“Това нещо тук никога няма да го забравя. Дълбок поклон!”, каза победителят, преди да излезе от къщата.

На финала той се състезава срещу Джулиана Гани. Между двамата определено имаше тръпка по време на шоуто. Wosh и Джули се подкрепяха и неведнъж се държаха за ръце. Еротичният модел бе определяна от всички като много добро и мило момиче, което може категорично да заявява позициите си. Wosh MC спечели съквартирантите с доброто си и справедливо отношение към всички.

Трета се класира Никита Джонсън, която бе посрещната от приятеля си Борислав, който също влезе за кратко в къщата.

На четвърто място завърши актьорът Станимир Гъмов, чиято основна задача бе да разнообразява шоуто с импровизациите си.

Пети останаха футболистът Благо Георгиев-Джийзъса и приятелката му “Мис Плеймейт” 2007 Златка Райкова. Въпреки че поиска да му бъде доставен годежен пръстен в шоуто, той много се забави с предложението. Обеща, че ще го направи най-късно на финала, но до годеж така и не се стигна.

На сцената в студиото финалистите изпълниха музикални дуети с известни изпълнители. Wosh MC рапира със СкандаУ, Златка и Благой пяха с Орлин Горанов и Криси Димитрова, Джулиана – с Анелия. Съквартирантките Емануела и Никита също представиха чалга песен. Гъмов излезе на сцената с Любо Киров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *