Ето 3 сигурни знака, че той се влюбва в теб

Споделете лесно и бързо тази публикация

Какво знаят момичетата за тайните знаци, които издават, че мъжът е влюбен?

1. Държи се супер странно и нервно, когато е около теб

Понякога мъжете просто се справят по ужасен начин с това да живеят с чувствата си. Просто забравят да дишат, когато са около жена, която харесват. Затова вместо да са услужливи, забавни и да ви спечелят, те могат да се държат точно по грешния начин. Влюбеният мъж може да стане супер тих, когато е покрай теб, да не те включва в майтапите толкова интензивно, както го прави с другите си приятели. Затова, когато ти показва обожанието си или когато се държи доста нескопосано и странно около теб, може би те обича.

2. Държи се страхотно с теб

Когато нещо е очевидно, не го пропускай! Ако мъжът постоянно те зяпа, опитва да те разсмива, прави мили жестове към теб и винаги ти се притича на помощ, има голяма вероятност да е влюбен в теб. Внимавай обаче, ако той се държи така с всички. Може и да няма сериозни чувства.

3. Прекрачва границите си само за теб

Голям знак за това, че те обича е, ако мъжът излезе от утъпкания си път и прави неща, които не са му присъщи само за да си щастлива.

Другите момчета може и да са напълно безразлични към това как се чувстваш. Но когато видиш тоталния гадняр да се държи с теб като с принцеса, това е сигурен знак, че те харесва и дори е влюбен в теб. Само не бъркай малките мили жестове с голям интерес. Ако си падаш много по него, може лесно да се заблудиш, че той изпитва същото.

  • Той ти е казал “добро утро” тази сутрин: Това не означава, че е луд по теб.
  • Харесал е твой фейсбук пост: Това е мило, но е толкова дребен жест, че със сигурност не означава, че е лудо влюбен в теб.
  • Докоснал те е, докато разговаря с теб: Това, че те е докоснал един-два пъти изобщо не е ясен знак, че те обича.

От тези примери ясно можеш да разбереш, че появата само на един от гореспоменатите знаци не е никаква индикация за любовта на мъжа. Но ако откриеш, че поне два от тях се повтарят всеки ден, момчето сигурно си пада по теб!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *