Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Ето 3 сигурни знака, че той се влюбва в теб

Какво знаят момичетата за тайните знаци, които издават, че мъжът е влюбен?

1. Държи се супер странно и нервно, когато е около теб

Понякога мъжете просто се справят по ужасен начин с това да живеят с чувствата си. Просто забравят да дишат, когато са около жена, която харесват. Затова вместо да са услужливи, забавни и да ви спечелят, те могат да се държат точно по грешния начин. Влюбеният мъж може да стане супер тих, когато е покрай теб, да не те включва в майтапите толкова интензивно, както го прави с другите си приятели. Затова, когато ти показва обожанието си или когато се държи доста нескопосано и странно около теб, може би те обича.

2. Държи се страхотно с теб

Когато нещо е очевидно, не го пропускай! Ако мъжът постоянно те зяпа, опитва да те разсмива, прави мили жестове към теб и винаги ти се притича на помощ, има голяма вероятност да е влюбен в теб. Внимавай обаче, ако той се държи така с всички. Може и да няма сериозни чувства.

3. Прекрачва границите си само за теб

Голям знак за това, че те обича е, ако мъжът излезе от утъпкания си път и прави неща, които не са му присъщи само за да си щастлива.

Другите момчета може и да са напълно безразлични към това как се чувстваш. Но когато видиш тоталния гадняр да се държи с теб като с принцеса, това е сигурен знак, че те харесва и дори е влюбен в теб. Само не бъркай малките мили жестове с голям интерес. Ако си падаш много по него, може лесно да се заблудиш, че той изпитва същото.

  • Той ти е казал „добро утро“ тази сутрин: Това не означава, че е луд по теб.
  • Харесал е твой фейсбук пост: Това е мило, но е толкова дребен жест, че със сигурност не означава, че е лудо влюбен в теб.
  • Докоснал те е, докато разговаря с теб: Това, че те е докоснал един-два пъти изобщо не е ясен знак, че те обича.

От тези примери ясно можеш да разбереш, че появата само на един от гореспоменатите знаци не е никаква индикация за любовта на мъжа. Но ако откриеш, че поне два от тях се повтарят всеки ден, момчето сигурно си пада по теб!

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *