Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Зодията издава кръшкачите

Мнозина тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите.

За целите на ново проучване от сайта за извънбрачни връзки „Виктория Милан“ са анализирали профилната информация на повече от шест милиона активни членове от над 33 страни. Въз основа на тези данни е отчетено представителите на кои зодии присъстват най-масово в сайта.

От компанията са установили, че 15 % от потребителите от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват зодиакалните знаци Водолей (13 %) и Скорпион (12 процента).

Сред жените, които членуват в сайта, най-много са представителките на зодия Овен (16 %), пишат от БТА. След тях се нареждат дамите Близнаци.

Това, че половинката спада към най-палавите зодии не означава непременно, че ще ви изневери, успокояват от „Виктория Милан“.

„Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта“, казва неговият основател и главен изпълнителен директор Сигурд Ведал.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *