Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Димитър Шиков – модел по призвание, музикант по душа

Димитър Шиков е млад и амбициозен. Eдва на 18 години, а с толкова много успехи зад гърба си. Впечатлени от неговите изяви и победи, решихме да го потърсим, за да ни разкаже малко повече за себе си – за това, какво го вълнува, какво е правил, какво му предстои. Публикуваме интервюто ни с Митко, за което можем да кажем, че е откровено и любопитно.
1 . Здравей, моля те, представи се за нашата аудитория!
Казвам се Димитър Шиков, на 18 години, от град София. От малък се занимавам с мода, музика и спорт, защото това ми носи удоволетворение.
2. Няма как да не попитаме за титлата Mr.TeenGrandSeaWorld 2018, която спечели. Kакви емоции събуди тя у теб?
Титлата ми донесе малко повече увереност, много приятни емоции и желание за пo-нататъшно развитие. Покрай нея, смея да кажа, че завързах много нови приятелства с хора от цял свят. Емоциите бяха незабравими, мога да ги изживея пак и пак. Пожелавам го на всеки!
3. Може ли да се каже, че титлата промени нещо у теб?


По-скоро не. Може би само едно – че вече наистина съм убеден с какво искам да се занимавам и какво е моето призвание.
4. С какво се занимаваш в момента?
Освен с всичко останало ли? (смее се) Уча! Образованието е много важно, като в същото време се занимавам с онлайн търговия (извън модата, разбира се).
5. Разкажи ни малко повече за себе си. В какви рекламни кампании си участвал?
Последните ми ангажименти бяха свързани с фотосесия за спортни облекла, както и със заснемането на един рекламен видеоклип.
6. Какво ти предстои в професионален план?
Предстои ми регистрация в Европейски кастинг портал. Това е платформа, която предлага много информация, обучения и възможност за реализиране в Европа. В тази платформа са регистрирани най-големите модни агенции и топфотографи в Европа. Чрез нея професионалисти обменят информация и избират участници за свои кампании. Любопитното е, че на ден има над 200 нови кастинга за участие във видео реклами и каталози, и съответно след представяне избират най-подходящия за ролята. Регистрацията е свързана с покриване на множество изисквания, затова тайно се надявам наистина да бъда одобрен. Работих усърдно през последната година, за да успея да покрия всичките. Като цяло през 2019 година съм планирал и участие в международни изложения и олимпиади за артисти – модели в Москва, Солун и Белград.
7. Много интересно наистина, желаем ти успех. А сега нещо лично – за какво мечтаеш?
Моите мечти са много искрени и са по-скоро вече цели. Като всеки човек, който иска да се развива в шоубизнеса, мечтая за изяви на големи сцени, за големи ангажименти – заснемане на видео реклами. Най-важното за мен обаче е да бъда щастлив. Щастието ми е на първо място, а това, което ме прави истински щастлив, е моята работа.
8. Определяш ли се като секссимвол и как се справяш с нападението на фенките?
Сексимвол? Е, опасни сте! Не съм гледал на себе си досега по този начин, но определено не мога да се оплача от липса на внимание. Въпреки това мисля, че имам още много път да извървя, за да заслужа тази титла.
9. Ще ни споделиш ли коя е агенцията, която стои зад теб, подкрепя те и те напътства? Истината е, че в момента точно съм в процес на сключване на професионален договор с продуцент по мода и имидж. Искам да работя с личен консултант за момента. Надявам се, че до края на месеца договорът ще бъде факт.
10. Разкажи ни как поддържаш външния си вид?
Спортувам няколко пъти в седмицата, храня се здравословно, но не спазвам стриктни режими. Също така ще издам една тайна – обожавам някой да се грижи за косата ми и заради това доста често ходя на фризьор.
11. Наскоро направи шеметна фотосесия с най-новия парфюм – аромат на италиaнската марка Ми Анджело. Разкажи малко за това.
Досега не бях снимал парфюм. Получиха се много добри кадри, а ароматът е просто уникален.
12. Какво е за теб приятелството?
Колкото и клиширано да звучи, за мен приятелството е доверие, взаимно разбиране и помощ. Приятелите за мен са като семейство и съм благодарен, че имам хора в обкръжението си, които мога да нарека истински приятели. Съветвам всички, които са били разочаровани, да знаят, че приятелите съществуват и че рано или късно си проличават.
13. Най-добрият ти приятел – мъж или жена?
Провокативен въпрос! Мога да кажа, че имам много близки приятели и от двата пола, не ги деля. Вярвам, че има приятелство между мъже и жени.
14. Моногамен ли си, или никога с една и съща?
Категорично и без да се замислям – моногамен. За мен връзките са нещо свято.
15. Жива среща на кафе или среща чат в мрежата?
Среща на живо. Класика, колкото и демоде да звучи.
16. Влюбваш се в …
Очите, усмивката. За мен е важно жената да бъде харизматична, поддържана и умна.
17. На мач или на кино?
Защо не на театър? Има толкова хубави постановки.
18. Мерцедес или БМВ?
Ауди, разбира се!
19. Хотел 5 звезди или палатка?
Коренно различни преживявания. И двете ми допадат, зависи от ситуацията. Важно е не къде, а с кого.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *