Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Агресия срещу животно: Мъж удря и рита бременна котка пред магазин в Радомир

Пореден случай на агресия срещу животно – мъж удря и рита котка пред магазин в Радомир. Охранителните камери са записали случая.

Кашпата пред магазина е била едно от любимите места на котката, която е била бременна. Именно от там млад мъж, който е в компанията на други мъже, я хваща и буквално я удря в земята, а след това е я рита.
Мариана Андреева е подала сигнала и е качила клипа в социалните мрежи. По думите ѝ бездомната котка е там от няколко месеца и е много гальовна и мила.

Котката е била в тежко състояние, с травма на коремната област и сериозен кръвоизлив. Спешно е оперирана, а кървенето е спряно. В момента е в стабилно състояние и се чувства все по-добре. Загубени са обаче котетата, които е носила. Загубена е и матката на животното, която е била разкъсана при удара.Следващите интервенции са с цел животното да се запази от шока, който е преживяло, каза ветеринарният лекар, който се грижи за него

Хората, които работят в магазина, събират пари за нейното възстановяване. Полицията все още разследва случая. Лицата, записани от камерите, не са криминално проявени. Ако бъдат признати за виновни, могат да получат до 3 г. затвор и глоба между 1000 и 5000 лв.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *