B2B TECH FORUM 2019 събира водещите експерти от света на информационните технологии

Споделете лесно и бързо тази публикация

B2B TECH FORUM 2019 събира за четвърта година водещите експерти от света на информационните технологии.

Събитието ще е на 29 март 2019 г в Capital Fort София.

Най-добрите технологии са тези, които не забелязвате или не трябва да разбирате, но въпреки това можете да се възползвате от тях, каза Андрю Андерсън, участник в миналогодишното издание.

Сред говорителите и модераторите тази година ще са:

Топ мениджърите на компании като Novatel, Oracle, Scyscanner, LimeChain, Imagga и други.

Експерти във високите технологии ще демонстрират какви са тенденциите и ползите за бизнеса.

Основен партньор на събитието е Новател, част от групата на Дойче Телеком. Компанията, която вече 15 години оперира в страната, е фокусирана в предлагането на услуги в сферата на телекомуникациите чрез голяма, напълно своя, високотехнологична оптична мрежа с 39 PoP в България. Освен това Новател предоставя системна интеграция и управляеми IT услуги, концепции като ICT-in-a-Box с единен център за връзка, като поема отговорност за целия процес от А до Я.

Навлизането на новите технологии във всички сфери на икономиката у нас дава на българските фирми неограничени възможности, но и нови предизвикателства за комуникация с клиентите и партньорите в дигиталното пространство.

В тази реалност бизнесите се насочват към инвестиции в решения, които да автоматизират процесите във фирмата. Всички играчи на пазара се опитват да бъдат на гребена на новите технологии, като категорично се насочват към облачните услуги, изкуствения интелект, автоматизираните решения, но все по-силен става интересът и към новата пазарна ниша, отворила се с навлизането на т.нар. блокчейн технологии.

Партньорството е част от политиката на Агенцията да бъде в подкрепа на бизнеса за популяризирането на иновации в различните сфери и подобряване на общуването между компаниите и техните аудитории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *