Миската Вероника Стефанова стана майка за първи път!

Споделете лесно и бързо тази публикация

Позната в медийното пространство като Мис България 2017, Вероника завършва своята бакалавърска степен по политически науки, участва активно в благотворителни кампании, взима участие и в светски предавания. През годините е помогнала на много момичета да се излекуват от коварната болест – анорексия, дори изнася беседи в училища в цялата страна. Миналата година Вероника сподели в социалните медии, че очаква своята първа рожба. Тя разкри и подробности около предложението й за брак. Припомняме, че нейният любим й предложи брак с пръстен, скрит в парче торта. Дори по време на бремеността тя не намали своите участия, а се появи бременна в четвърти месец в столицата на модата – Милано, взимайки участие на Милано Фешън.

Днес е един от важните дни в живота на Вероника Стефанова, защото на бял свят се появи нейната първа рожба. Вероника споделя, че любовта ражда любов, най-голямата любов! Щастливата майка сподели, че няма търпение да прекара остатъка от живота си със своята дъщеря.
Вероника Стефанова роди здраво момиченце. Името, което избраха заедно с годеника си е Анжела.
Искаме да честитим на младото семейство и да им пожелаем много семейно щастие! Пожелаваме на Анжела едно безгрижно детство изпълнено с много пакости!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *