Синът на Гълъбин Боевски остава в ареста

Споделете лесно и бързо тази публикация

Пол Боевски остава в ареста, реши Софийският градски съд. Синът на шампиона ни по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е обвинен за разпространение на дрога.

На 4 април той е бил заловен с 2,31 грама коноп, 17,44 грама амфетамин и 4,42 грама кокаин. Част от дрогата била скрита в колата му, а останала – в неговия дом и в апартамента на приятелката му.

Решенението на съда не е окончателно, в случай че Боевски обжалва, делото е насрочено за 11 април пред Софийския апелативен съд.

Самият Гълъбин Боевски беше осъден през 2012 година на 9,4 години затвор в Бразилия за трафик на кокаин, скрит в куфар. Той категорично отхвърли обвиненията и уточни, че е купил куфара непосредствено преди пътуване. След известен престой в затвора той се прибра у нас, а причините за предсрочното му освобождаване така и не станаха известни.

Името на Пол Боевски нашумя преди 11 години, когато като ученик беше приет в болница, след като се простреля в главата с внесен в училище газов пистолет. Случаят доведе до оставката на баща му като общински съветник от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *