18.07.2024

The Focus: Погледът, който ще ти осигури легендарна футболна вечер

Фенове застават срещу Андреа Пирло за място в ексклузивна мач

зона за финала на Шампионска лига 

 

Heineken® отново ще изненада футболните запалянковци с уникално по рода си преживяване. Верен на традицията да събира почитателите на хубавата бира и футбола, Heineken отправя ново предизвикателство към фенове си, а голямата награда е да станат част от вълнуващия финал на УЕФА Шампионска лига на 1 юни в ексклузивната мач зона на Heineken, която за момента се пази в тайна.

 

 

Легендарният футболист Андреа Пирло е пословичен с непоклатимото си спокойствие и ясен фокус върху топката на футболния терен. Бившият италиански полузащитник никога не губи концентрация, за да не изпусне ключов момент от играта, защото когато най-малко очакваш, може да се случи всичко. Емблематичният хладнокръвен поглед на Пирло е предизвикателството, което запалянковците трябва да преодолеят, ако искат да станат част от вълнуващия финал на УЕФА Шампионска лига на 1 юни.

 

Имаш ли самочувствието на човек със стабилна воля, който не се огъва и под най-тежкия и решителен поглед? Помисли си пак. И ако все още вярваш, че спокойствието, издръжливостта и балансът са твоето второ Аз, се пробвай срещу краля на футболното хладнокръвие – Андреа Пирло. Но не на терена, а в новото предизвикателство на Heineken на:  thefocus.heineken.com.

 

The Focus e предизвикателство, което биреният бранд отправя към всички почитатели на футбола тази година. Знаем, че верните фенове на турнира преживяват мачовете с бурни емоции и вълнения, по-силни от ураган, но самообладанието и умението да улавят всеки момент от спектаклите на УЕФА Шампионска лига са необходимите качества в кампанията. Участниците трябва стоически да запазят погледа си фокусиран и невъзмутим и да издържат максимално дълго време концентрирани, без да мигат или въртят главата си, докато в тях се взира железният Пирло. Броят на опитите в онлайн предизвикателството на живо е неограничен, а на 20 май 100 човека от цяла България, с най-добрите постижения срещу маестрото, ще спечелят двоен пас за ексклузивната мач зона с перфектната бира, хубава компания и подходяща за легендарен финал обстановка.

 

Играй за своето място сега!

 

Повече информация на:

https://thefocus.heineken.com/, #Thefocus, https://www.instagram.com/heinekenbg/ и на https://www.facebook.com/heineken/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *