Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Плешивите мъже се оценяват като по-добри любовници

Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже си поставят висока оценка на „креватното поприще“, пише в. „Дейли стар“.

Отдавна се шушука, че мъжете, които не могат да се похвалят с буйна коса, са по-потентни от своите събратя с гъсти коси. Съдейки по собственото им мнение, в това твърдение има известна доза истина.

Проучване, направено във Великобритания по поръчка на клиника за присаждане на коса на „Харли стрийт“, около 38 процента от плешивците се оценяват като „добри“ или „брилянтни“ в леглото. За сравнение – само 29 процента от мъжете, които не страдат от плешивост, си поставят подобни оценки.

Допитването показва също, че една пета от плешивците правят по-малко секс и се смятат за по-непривлекателни, отколкото преди да се простят с косата си.

Според данните от проучването плешивите мъже освен това са по-склонни да изневеряват и по-често страдат от тревожност и депресия.

Във Великобритания средната възраст, на която мъжете оплешивяват, е 38 години.

Същевременно само една трета от дамите във връзка с плешивци смятат, че мъжът трябва да направи нещо по въпроса с голото си теме. Останалите явно са доволни от половата мощ на плешивите си партньори.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *