Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Хари и Меган в очакване на първото си дете

Херцогът и херцогинята на Съсекс са в трепетно очакване на първото им дете. Меган е в напреднала бременност и няма търпение за бъдещето на семейството си, съобщава Контакт мюзик.

Близък до кралската двойка споделя за в. „Сън“: „Няма да е много дълго. Меган е много развълнувана. Разбира се тя е изнервена като всяка млада майка, но тя и Хари не могат да чакат“. Херцогинята иска да остане възможно най-дълго в дома си, въпреки че е наясно с това, че болницата е най-безопасната среда за нея. „Тя се подготвя за раждането, тя иска да е възможно най-натурално за това практикува предродилни и дихателни техники с Хари“, казва вътрешен човек.
Детето на кралската двойка може да се роди в болницата в Сурей, която е близо до дома им в Уиндзор. „Планът не се е променил, Меган бе много ясна какво иска. Тя получава медицински съвети всеки ден и те с Хари са много подвижни и ще бъдат насочвани от техния екип“, казва близък до двойката. „Когато тя ражда иска да е у дома, но само до колкото е възможно, ако нещо се обърка и тя трябва да бъде откарана в болницата, тя ще бъде“, твърди източникът.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *