Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Miss Europe Continental BULGARIA за пръв път в България

На на 12.06.2019/сряда/,  ще се проведе първата гала шоу вечер по коронация на ПЪРВАТА Miss Europe Continental BULGARIA в РЕЙНБОУ ПЛАЗА от 19ч.

Събитието ще е с участие на известни български певци, като Веси Бонева, Галиана, Цвети Радойчева, Памела Стоянова с новото звучене на песента „Гълъбо“ на Вида Пиронкова, трио Идепея, изпълнение на деца от балетна школа „Маша Илиева“.Една звездна и стилна вечер, на която ще бъде избрана за първи път Miss Europe Continental BULGARIA, която ще представи България на международния конкурс Miss Europe Continental в Италия. Едно истинско шоу за сетивата с много красиви момичета, уникални ревюта на талантливи български дизайнери като , Модна Къща Елена Христова , МYOO Couture.

Жури в състав на доказали се в своята сфера популярни личности като Ники Кънчев, Деси Цонева, Таня Китик, Вихра Петрова, Константина живова, Петя Симеонова, Олга Ускова и др.ще имат нелеката задача да изберат най-достойното момиче, да се окичи с титлата.

Събитието е обвързано с благотворителна кауза и ще има томбола с много награди, средствата от която ще се дарят на Фондация „За Нашите Деца“ за развитие и щатливо детство на най-уязвимите деца в България и каузата в превенция от изоставяне на новородени и подсигуряване на един нормален старт на децата. „Красота с кауза“ е и мотото на конкурса, защото децата са бъдещото на БЪЛГАРИЯ.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *