Селски мъжкари ще мерят сили с Мис Плеймейт Жанет Осипова

Споделете лесно и бързо тази публикация

Moщен старт на турнето ” Крале на Силата ” тази година, след първото издание в Пловдив Киро Скалата подготвя мини вариант тази събота 1-ви юни в Карабунар до Пазарджик.

” Тази година сме планирали още 10 издания в цялата страна, ако е рекъл БОГ ! Старта в Пловдив беше много як, над 150 участника и хиляди хора ни гледаха, цели 4 часа не мога да приключа. Отзоваха се нови фирми с награди,този път надминаха 8 бона. Певицата Сузанита прегърна идеята и внесе нова свежест сред най малките. Неочаквано се включи популярния герой от интернет, бандита Тошко Куката. Пристигнахме с 15 метрова лимузина в HAMMER , натоварена с 10 -тина красавици и бутана от най силния мъж на България ,Мариан Димитров.
Направихме цветен и весел празник на силата и красотата, стимул за Духът, който реално управлява материята и подобрява телесната форма.Спорт срещу награди е благотворителна инициатива за социализация и интеграция ако щете ! Сега дойде ред и на малките населени места, там откъдето са тръгнали едни от най яките момчета и енергията и ентусиазма не е убит от мъртвешката матрица на цивилизацията. Певицата и модел Никол Стоянова НИККА, която организира ивента и е водеща с мен е от Пазарджик,тя е на своя територия и се оправя с лекота, поканила е нейното откритие Мис Плеймейт Жанет Осипова….да изплакнат око и селските момчета. Така че, няма да има нужда от допинг и стимуланти,….достатъчни са летящите във въздуха феромони, които вдигат тестостерона и силата на всеки мъжкар … всичко ще бъде лесно и забавно ! Намерихме страхотен музикален гост, най напомпания в БГ ,това е Начо Паскал, усмихнат изпълнител на латино, дъщеря ми Нинка е техничски секретар,тя картотекира участниците ! Всички деца от 4 до 104 са поканени и за всеки ще има подарък !”
Разказва продуцента на шоуто Кирил Вълчев Скалата

Мероприятието ще бъде част от телевизионният формат на предаването ” Фитнес Мания” с медиен партньор DartNews и 2B-consut.
Наградите са осигурени от протеинови барове Fit Spo, българската марка майсторски инструменти Raider ,LimosBg.com ,велосипеди Leader и American Pop Corn Company.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *