Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България

Huawei излиза на българския пазар и с дългоочаквания цвят Amber Sunrise на най-новия си флагмански модел P30 Pro, който за последните два месеца промени представите за възможностите на мобилната фотография и видеография. Освен с безспорните иновации на камерите, разработени съвместно с Leica, серията P винаги е била и символ на модерен дизайн, а с последните си две поколения наложи градиентния подход в бранша. Най-новото му превъплъщение идва у нас с цвета Amber Sunrise, ексклузивно за версията с 256GB вътрешна памет.

 

Дизайнът на цялата серия P30 следва философията на срещата на субективните човешки сетива с необозримата красота на природните феномени. Огромното разнообразие на постоянно променящи се цветове и форми на света около нас се отразява в нашия вътрешен свят от сложни и по своему цветни емоции. Серията е в унисон с думите на архитекта Франк Лойд Райт “Изкуството е откриване и развитие на базовите природни принципи в красива форма, която човекът може да използва“.

Цветът Breathing Crystal отразява колорита на безкрайните кристални езера, цветовете Black и Aurora са вдъхновени от непрогледната нощ и красотата на Северното сияние, а най-новият цвят Amber Sunrise е вдъхновен от топлите и обгръщащи цветове на кехлибарено лятно небе по време на изгрев. От тази серия знакови градиенти, именно Amber Sunrise се оказва най-труден за пресъздаване. Улавянето на красотата на изгрева в корпуса на топ смартфон, отнема повече от шест месеца.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *