Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

Красен Кралев и Младен Маринов присъстваха на концерт в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители от структурите на МВР

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на Варна Иван Портних уважиха 10-ия юбилеен благотворителен концерт „С обич за децата, в памет на бащите герои“ във Варна. Инициативата е в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи и пожарникари от Областните структури на МВР.

Проявата се организира от Синдикална федерация на служителите в МВР – Варна, която през 2019 чества десет години от своето основаване и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних.

Началото на концерта по традиция бе дадено от Представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България  с химна на нашата страна. Тържествената програма продължи до 14,00 ч., като присъстващите се забавляваха с изпълненията на множество певци и танцови формации. По време на събитието жителите и гостите на морската столица имаха възможност да видят демонстрация с полицейска, пожарна техника и помощни средства, както и демонстрации по бойни спортове.

На концерта присъстваха още областният управител на Варна Стоян Пасев, директорът на ОДМВР – Варна Даниел Пашов и директорът на ОДМВР – Добрич Никола Панчев.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *