Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Политика Последни новини

Весела Лечева: Конгресът на БСП беше вот на доверие към политиката на Нинова

Охладиха се страстите след вчерашния конгрес. Това беше един своеобразен вот на доверие към политиката, която води новото ръководство на БСП в лицето на Корнелия Нинова. Това каза депутатът Весела Лечева в ефира на „Здравей, България“.

„На вчерашния конгрес се чу гласът на организациите, на низовите структури на БСП, на общинските и областните организации. Чу се призивът им Нинова да оттегли оставката си, че резултатите и линията на партията е крачки напред, макар и трудно извървян, че за тези 3,5 години не спечелихме последните избори, но и не изгубихме и позиции и за тези 3,5 години можем да отчетем победа на президентските избори, удвоени мандати на парламентарната група, още един мандат в групата на Европейските социалисти. Това са крачки все напред“, обясни Лечева.

„Низовите организации, симпатизантите и членовете на БСП се отнасят с респект към проявения морален, отговорен, достоен и честен подход, включително с подаването на оставката, но те одобряват нейната линия на поведение и политиката, която води и заявиха, че в крайна сметка не е нужно да подава оставка, имаме и по-важни цели, предстоят и местни избори. В крайна сметка тя получи едно огромно доверие от членовете и симпатизантите“, добави Лечева.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *