Симеонов: Срещу Закона за шума протестират нарушителите

Споделете лесно и бързо тази публикация

„Срещу Закона за шума протестират нарушителите – хора, които вече са санкционирани с протоколи и актове. Те са направили сдружение и сега ще правят някаква имитация на протест. Като ще протестират срещу ограничения, които ги има и в съществуващия закон, от 2006 г. Защото, Законът за шума, в който има ограничения за озвучаване нощно време, действа от 1 януари 2006 година”.

Това заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на „Обединени патриоти” Валери Симеонов в предаването „Още от деня” на БНТ тази вечер.

Той беше категоричен, че Законът за защита от шума в околната среда, приет от Парламента през миналата седмица, ще въведе ред. „Защото досега българският туризъм пъшкаше от огромните суми, които трябваше да плаща заради рекламации от страна на чуждестранните туристи. Те стоят тук 7 или 14 дни, правят рекламация заради това, че не са могли да спят и българските хотелиери изплащат на големите туроператори огромни суми, без да носят вина. Просто защото в съседство е имало дискотека, която е побърквала чужденците”, посочи Валери Симеонов.

Той беше категоричен, че Законът за защита от шума не е единствено за Черноморието, а засята цялата страна.
имоти”, подчерта Валери Симеонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *