Гордън Рамзи е кулинарен изследовател в нова телевизионна поредица

Споделете лесно и бързо тази публикация

Гордън Рамзи е главен герой в новата поредица на National Geographic „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“, която започва на 24 август. До края на септември всяка събота зрителите ще могат да се насладят на приключенията на един от най-популярните кулинари в света.
Продукцията следва Рамзи, който се среща с местни хора от различни кътчета на света, за да научи повече за уникалните култура, ястия и вкусове. Всяка съставка, която събира и всяко ястие, което опитва ще го вдъхновят за създаването на изцяло нова рецепта, представяща сърцето на дадената култура. В края на всеки епизод Рамзи застава рамо до рамо с местна кулинарна легенда, за да тества новопридобитите си умения, подготвяйки пиршество за местните хора. За Рамзи храната е врата към културата и всяко приключение е портал към душата на хората и местата.
Приключенията, които Рамзи преживява в премиерния сезон, включват:
– Висене от скала в търсене на кактусови червеи – деликатес в Перу;
– Лов на змиорки с голи ръце, посредством традиционна маорска техника, с помощта на местен рибар в Нова Зеландия;
– Спускане по бушуващ водопад, за да се срещне с местни гъбари в Мароко;
– Събиране на най-смъртоносния улов на остров Мауи (Хавай), заедно с местни събирачи, с помощта на саморъчно изработени приспособления и подводен риболов с легендарния гмуркач Кими Уорнър;
– Преход през гъста джунгла в Лаос, за да набави яйца от мравки тъкачи и гмуркане в опасни води на лов за охлюви и гигантски водни буболечки;
– Изкачване на отвесна скална стена по време на снежна буря с местен ловец, за да събере традиционни билки в Аляска;
Сериалът ще се излъчва в 172 страни на 43 езика. Още преди премиерата на поредицата са поръчани нови епизоди, като продукционният процес ще стартира по-късно тази година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *