Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади

Яна Маринова отпразнува рождения си ден на снимачната площадка на филма „Диви и щастливи“. Близо 80 човека екип поздравиха актрисата за повода, а колегите ѝ актьори изпяха „Честит рожден ден“, за да приповдигнат настроението преди гореща каскада с джип.
Филмът разказва за две обикновени жени (в ролите Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев), които намират смелост и сила да се преборят с предизвикателствата на живота и сами да начертаят съдбата си. Те бягат от закона с отвлечен мъж на задната седалка на колата. Постепенно осъзнават, че бягат от самите себе си. Това им дава кураж да открият истинското си аз и да тръгнат по пътя към щастието си.
Въпреки че основните снимки на продукцията приключиха още през юни, екипът се събра за още два дни, за да довърши филма при специални условия, които предлага само месец август. Професионалисти в селскостопанския бранш засадиха поле с царевица и се грижиха за нейното отглеждане в продължение на месеци. Каква е ролята на царевицата, ще стане ясно от 29 ноември, когато „Диви и щастливи“ ще се разпространява в България..
В продукцията участват още Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров и много други родни звезди. Постоянното преобличане, смяна на визии с различни перуки, наситените с адреналин екшън-сцени и модерен хумор са ключовите елементи на най-новата българска екшън-комедия, която беше забелязана от международен дистрибутор и има шанса да излезе извън рамките на България.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *