Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

Министри и депутати връчиха 22 златни статуетки за Черноморските награди

Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и Гергана Николаева пяха за призьорите

Най-успешните компании от Черноморския регион бяха отличени на официална церемония на открита сцена върху скалистия бряг на уникалния не само за страната ни, но и за света хотелски музей АРТ комплекс АНЕЛ в Созопол.
Министри, депутати, лидери на браншови организации и медийни партньори връчиха 22 златни статуетки от призьорите от най-мащабното събитие за Черноморския регион Титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха по време на церемонията. Автор на стиховете на техните песни е поетът-меценатът Ангел Симеонов, отличен от церемонията с приз за Принос в духовното развитие на Черноморието.
Водещи на събитието бяха журналистката и съорганизатор на конкурса Патриция Кирилова и звездата от шоуто „Като две капки вода“ – младият артист и певец Марио Михайлов. Специален гост на събитието бе Н.Пр.Сри Астари Расджид, посланик на Индонезия в България в компанията на бизнесдамата Елена Кристиано. Сред официалните гости бяха депутатите и бивши министри – Десислава Атанасова и Вежди Рашидов, които се качиха на сцената, за да връчат част от престижните статуетки. Председателят на общинския съвет на град Приморско – Златина Тюлиева, получи приза за община с принос в развитието на Черноморския регион.

Партньорите на събитието от БХРА и от Сдружение Туризъм – Веселин Налбантов и Йордан Йорданов, управляващият съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън – Дончо Георгиев, както и медийните партньори на събитието също връчваха призове на сцената. Освен със златни статуетки и почетни грамоти, изработени от лидера в дигиталния печат Фреш Принт, гостите си тръгнаха и с подаръци от лятната колекция на козметичния гигант Рефан.
Празнична заря освети цялото южно крайбрежие и сложи финал на церемонията. Сцената бе изградена над морето на скалите на величествения нос Христос и между авторските творби на редица майстори на българската скулптура.
Ето и всички призьори от Черноморските Оскари:
1. Принос в духовното развитие 2019 – АНГЕЛ СИМЕОНОВ – поет и колекционер, член на Съюза на българските писатели и член на съюза на колекционерите в България
2. Принос за развитието на морския регион – ОБЩИНА Приморско
3. Събитие на годината – „Меркурий-97 ЕООД“
4. Личност на Годината – Проф. Д-р Асен Балтов Изп.-диектор на болница Пирогов
5. Лидер в строителството 2019 – МЕТАЛЕКС ИНВЕСТ ЕООД Варна 6. Лидер в Туризма 2019 БУТИКОВ АРТ КОМПЛЕКС АНЕЛ, Созопол 7. Инвестиции 2019 – GREEN LIFE BEACH RESORT, Созопол
8. Откритие на Годината 2019 – DELTA PLANET MALL, Варна
9. Лидер в хотелиерството 2019 – GREEN LIFE BEACH RESORT, Созопол
10. VIP Ваканционен комплекс 2019 – СОЗОПОЛИС, Созопол
11. Най-предпочитан морски хотел 2019 – PRIMORSKO DEL SOL
12. Най-Добър Крайбрежен Хотел 2019 – ОASIS DEL SOL, Лозенец 13. Най-Предпочитан Семеен Ваканционен Комплекс 2019 – SUNRISE, Приморско
14. Бутиков Морски Хотел 2019 – OPU BOUTIQUE, Варна
15. Здраве и Красота 2019 – Спортен Център ОЛИМПИЯ ТЕРМАЛ ФИТНЕС&СПА, Бургас
16. Атракцион 2019 – Кораб-ресторант ПОСЕЙДОН
17. Морски Ресторант 2019 – Таверна & бар CAMPO, Царево
18. Мениджър на Годината 2019 – ВЕСЕЛИН ЧАВДАРОВ
19. Морски Бутик 2019 – ANIMAH, Варна
20. Принос в Лайфстайл Индустрията 2019 – МИРА МАТЕЕВА, Варна
21. Туристически дестинации 2019 – V KOREKT
22. Най-Добър център за красота 2019 – СТУДИО PIK, Варна

Снимки ХАЙЛАЙФ

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *