25.07.2024

200 човека се състезават за 50 000 лева в „България търси талант“

200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на риалити шоуто „България търси талант“ в опит да получат поне 3 пъти „да“ и да продължат напред към полуфиналите. За целта ще трябва да впечатлят четирима професионалисти – Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. А най-впечатляващият от тях ще спечели 50 000 лева и ще се превърне в звезда. В шоуто, в което нищо не е невъзможно, позитивна оценка ще получат трудни и ефектни номера, за които е положена сериозна подготовка, вложени са усилия и въображение.

Сред първите таланти, които ще демонстрират уменията си на сцената на „България търси талант“ са хора с кауза, най-добрите атлети в иновативни спортни дисциплини и човек, който може да задържи собственото си тегло на косата си.  Някой ще „проходи“ на сцената, други ще накарат журито да танцува, а трети ще го възмутят искрено. Номер за „поезия, танци… и още нещо“ ще разпали страстите, артист от световен ранг ще подобри популярен рекорд, а студенти по медицина ще вкарат екзотика в бърз ритъм. „Ходене“ във въздуха, изумителни илюзии, осъществени детски мечти и нереални появявания на известни личности ще забавляват цялото семейство пред малкия екран.

Журито на „България търси талант“ ще стане свидетел на опасни акробатични номера, умиляващи изпълнения и откровени провали, които ще вдигнат настроението в цялата зала. Пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син  хора от цял свят ще покажат своите невероятни номера, които ще разбият представите за човешките възможности. Физическа издръжливост, сила на волята, обуздаване на енергията и екзотични превъплъщения ще изумят дори дигиталните Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Водещите буквално ще се влюбят в интерпретацията на приказен сюжет, пресъздаден с мускули, ще се възхищават на номера от програмата на „Цирк дю Солей“ и ще бъдат респектирани от млад човек със силна воля и изострени сетива.

Ще успеят ли участниците да впечатлят Славена Вътова със спортни постижения, Катето Евро – със сценично поведение, Ицо Хазарта – с „правилен рап“ и Любо Дилов-син – с добра артикулация?  Ще види ли журито нещо невиждано досега, таланти без бариери и с подплатена вяра в себе си? Ще заслужи ли някой златен бутон с хобито си,  как звучат съвременните университетските музикални формации и могат ли Дани и Сашо да танцуват джаз? Колко силно е чувството за хумор  и самоирония на журито, кой може да „възкреси“ Тодор Колев и може ли да бъде забавен Тодор Живков, зрителите ще видят в риалити формата „България търси талант“

„България търси талант“ е всяка неделя от 20 часа по bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *