Шеф Манчев и шеф Шишков със съвети за приготвяне на перфектния ръмпстек или сърлойн стек у дома

Споделете лесно и бързо тази публикация

Шеф готвачите Манчев и Шишков лично ще покажат и обяснят спецификите за приготвянето на различни видове говежди стекове в официалния профил на Lidl Bulgaria в YouTube. В 6 поредни видеа двамата готвачи ще предложат и рецепти за всеки от тях с висококачествено говеждо месо Black Angus.

За ценителите на тези специалитети следващата седмица Lidl ще предложи селекция от премиум говеждо. Почитателите на висококачествен Black Angus ще могат да избират между: три тип стек, Денвър стек от Silverside, ръмпстек, топ сърлойн стек, барбекю стек или телешки бургер на повече от атрактивни цени. Предложението се допълва и от висококачествен аржентински рибай стек.

Продуктите Black Angus в Lidl са произведени от лидер в говеждото месо в САЩ като месото е добито от животни, които се отглеждат по стандарт за безхормонално третиране. Постигнатото високо качество на говеждото, добивано от тях, се дължи на над 100 години усъвършенстване на диетата им, както и на период от минимум 30 дни на зреене на месото.

Почитателите на висококачествено говеждо месо ще могат да намерят специално подбраната селекция от 14 октомври в магазините на Lidl в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *