Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Гримьорка от Горна Оряховица спечели “Мисис България Beauty 2019”

Преди броени дни се проведе  21-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България“ 2019

Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 14 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International”

Ирена Ангелова е родом от гр. Горна Оряховица. Щастливо омъжена за съпруга си  Борислав Ангелов, от който имат 2 деца – Сияна Ангелова на 8г. и Габриел Ангелов – на 5г.  Малката Сияна е шампион по спортни и латино танци, има 6 златни и 2 сребърни медала.

Учила е в художествена паралелка, завършила е ПГЛПИ „Атанас Буров“.

Семейството живее в чужбина дълги години, но  избират да се приберат  и развиват в  България.

Как жена от малкия град стигна до голямата сцена?

  • Аз съм жена, която е започвала от нулата в чужда държава – Англия, видяла съм как живеят и много бедните и много богатите.За времето, което прекарах със семейството си извън България осъзнах, че мечтите трябва да се гонят. Чуждата страна ме кали и ми „отвори очите“ към нещата, които съм оставила на заден план  в името на децата и семейството. Просто си казах, „ прибирам се  в България за да се направя щастлива, докато постигам целите си“!

Как съчетаваш работа и семейство?

  • Работя като гримьор в Горна Оряховица, предимно събота и неделя, както и по празниците. Това ми помага през делничните дни да съм около децата и да помагам на дъщеря си, която е 2- ри клас. Съпругът ми работи в чужбина и това налага помощ от моята майка.

Как реши да станеш гримьор?

  • Винаги съм обичала да рисувам, така се реших и изкарах моя базов курс, след това и мастър клас при Ива във Велико Търново. Освен страхотен професионалист, тя ми стана и много близка приятелка.

Умее  ли българката да се гримира? Какви грешки се допускат  най – често?

  • Българката е една от най-поддържаните жени, но в последно време масово започна да се прекалява с намесите на пластичните хирурзи. Прекалено много филъри на красиви лица, което води до обратен ефект. Относно гримът смятам, че с помощта на клипчетата в социалните мрежи се справят добре. За един добре направен грим е най-важно той да подчертае естествената красота на лицето, да се прикрие несъвършенство и кожата да изглежда сияйна. Няма нищо по-хубаво от естествената визия. Не бива да се прекалява с грима, в такъв случей той състарява лицето.

Какво мислиш за твърдението, че красивите жени не са особено умни?

  • Това твърдение за красивите жени, е доказано не един път, че е просто мит. За пример ти давам моята любима Виктория Бекъм – красота, класа, модна икона и здраво семейство в едно.

         Каква е тайната ти за поддържане на перфектна форма­?

– Спортувам. Бягам на стадиона 3-4 пъти в седмицата, ходя на йога -2 дни в седмицата и прекарвам във фитнеса 2-3 дни седмично.

Лесно ли взе решението да участваш в Мис България 2019?

–  Да! Лесно взех решението да участвам в „Мисис България“ 2019. Имам опит в конкурсите и това беше просто едно предизвикателство за мен.

Какво ще посъветва жените, които нямат твоята смелост да се явят на такъв конкурс?

  • Да имат повече смелост, защото това изживяване е невероятно и може да промени живота ти!

Интервю на Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *