Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Миски окупираха Володя Стоянов, Криси Димитрова го аплодира

Състезателят Румен Дунев денси с новата си жена на откриването на „Траянини кошари“ 
 

Цяло съзвездие носителки на корони за красота, звезди от сцената и екрана, както и представители на бизнес елита бяха специални гости на един от най-емблематичните ресторанти в София, който отвори врати напълно обновен и с бутиково меню, запазило непреходността на българските традиции, съобщава ВИП Комюникейшън.
След пожар в камината преди няколко седмици, се възроди за нов живот ресторант  „Траянини кошари“ (бивш „Кошарите“). Домакини на вечерта бяха новите собственици Ивайло и Татяна Константинови, заедно с управителя на веригата заведения Николай Наков, които посрещнаха с традиционни вкусове от бутикови български ферми и мандри над 150 ВИП гости.
Създателите на брандове като „Ла Катедрале“, „Катедрале дел Мар“ и „Текеро“, показаха високо ниво и в българската традиционна кухня.
Със селекция от мандраджийски сирена и кашкавали, шиш кебап от мляни телешки и свински мръвки от бутикови ферми, както и печени прасета и агнета, с домашен тиквеник и млечна баница, гостите се върнаха в детските си години, когато са глезени от вкусните ястия на своите баби.
Виното също беше бутиково – от ивайловградската изба  „Шато Константен“ – бяло и червено.
Освен с богата фолклорна програма на оркестър „Траяна“, професионална танцова формация „Сая“ и на атрактивния духов оркестър от Цариброд, вечерта беше наситена с вечните хитове на  Еми Стамболова, Сунай Чалъков и ромския славей със световна слава Джони Илиев. Гвоздей на вечерта бе войводата Володя Стоянов, който доказа, че има верни фенове и сред легендите на родната естрада. Неостаряващият секссимвол на попмузиката ни Кристина Димитрова стана на крака, за да заснеме с телефона си изпълненията на войводата, а носителките на титлите Мисис България – Марина Цветанова, Ана Иванова и Галина Недялкова, си направиха селфи с фолклорния певец.
Агент Иван Тенев не пропусна да издаде за всички гости засекретената информация на ухо, като свърза победната битка на цар Самуил, спрял Траяновите войски към София, с превземането на столицата от реновирания ресторант и уникалната му българска кухня.
Водещият на вечерта – спортният журналист от Дарик радио Иво Райчев,  цяла вечер мотивира дамите да канят кавелерите, а първа се възпопзва новата жена на автомобилния състезател Румен Дунев – Ани. Най-активна на дансинга обаче бе бившата зам.-министърка на туризма Надя Маринова, която бе в компанията на журналистката и пи ар Патриция Кирилова, пернишката сексбомба Аниела Милушева и собственичката на рудник Кремиковци Цвете Борисова. 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *