Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Изборът на редактора Най-четени

Участниците в „Balkan Business Awards 2020“ с номинации за иновацианния конкурс на БТПП

София става столица на Балканите с престижните награди на 5 март

Организаторите на Балканските награди за значими постижения в бизнеса „Balkan Business Awards 2020“ – управляващите съдружници на VIP Communication PR Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, проведоха работна среща с председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по повод престижния конкурс.  Палатата пое и партньорската инициатива да покани на събитието посолствата на Балканските държави у нас, както и техните търговски представители, които да участват в номинациите.

Официалната церемония  ще се състои на 5-и март в балната зала на хотел „Маринела“. На нея за шести пореден път ще се отдадe нужното внимание на успешния бизнес, който дори в периоди на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт.

Специален бонус към всички, номинирани в раздел „Иновации“ на Balkan Business Awards, е автоматичното им включване в конкурса на Съвета по иновации към БТПП – https://www.bcci.bg/news/16730

Световният опит показва, че подобни конкурси мотивират и популяризират успешните практики и дават допълнителен стимул за развитие. Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, социалната отговорност, както и дейностите в полза на обществото.

Партньори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцкият бизнес съвет в България, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

Номинации за различните награди може да направите на vipcompr@gmail.com до 20.02.2020 г., като конкретните категории може да откриете тук.

В края на януари т.г. ВИП Комюникейшън ще представи новия си календар, като веднага след мащабния Балкански форум за бизнес започва подготовката на Национални Медицински награди. Те ще бъдат връчени на 15 май в хотел Маринела.
Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.
Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София за шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *