Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени Общество

Криси Димитрова и Джина от Трамвай № 5 подкрепиха каузата „Искам да остана в България“

Красавици с корони дариха за кампанията на ВИП Комюникейшън в „Траянини Кошари“  

Легендите на българсктата естрада – Кристина Димитрова с бившия си съпруг Агент Иван Тенев и Джина Иванова от Трамвай № 5 заедно с половинката си Джон Иванов от група Кукери, подкрепиха дългогодишната кауза на пи ар агенция 
VIP COMMUNICATION – „Искам да остана в България“. Събитието се състоя в емблематичния столичен ресторант „Траянини Кошари“, а гостите бяха посрещнати от управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
В подкрепа на благородната кауза за събиране на средства на деца, които искат да останат да учат и да работят в България, се включиха над 100 представители на бизнеса, медиите и любимци на публиката, а носителките на титлата Мисис България – Марина Цветанова и Ана Иванова, също се включиха в кампанията.  
Събраните средства ще бъдат дарени на децата от община Криводол, участващи в инициативите на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Те се включиха в кампанията с пет есета на тема „Защо искам да остана в България“.
11-годишната Кристина Петкова от Криводол написа: „Смятам, че  като човек се труди и има желание, може да се реализира и в страната ни. За мен няма по-красиво място от родната България. Горда съм, че съм българка!“.
В есето си 14-годишната Габриела Костадинова написа: „Тя, България със своята велика история и наследство, ми дава волята да остана тук!“.  11-годишната Силвия Григорова също показва родолюбие с есето си: „Тук съм родена и тук искам да живея до края на дните си!“. 10-годишната Илианна Петкова пише: „Едва ли на земята има друго прекрасно кътче, което да прилича поне малкона България. Горда съм, че съм българка! България  над всичко!“. Пламък има и в думите на шестокласничката Йоанна Иванова: „Българийо, ти си моята съдба! За мен ти си само една!“. Родолюбивите деца ще получат дарението си следващата седмица от организаторите на събитието.
Партньорите на агенцията предоставиха подаръци за благотворителната томбола –  лидерите в дигиталния печат ФРЕШ Принт, козметичният гигант Рефан, сладкарска верига Неделя, изследователският екип „Руните говорят“ с омайното вино на Севт по древна българска рецепта и други.  В томболата имамаше и  уникални плетени бижута – авторски и ръчно изработени  аксесоари на   DiYon Art, златни бижута по древна българска технология от „Магията на Българската роза“, ваучери за вечери в „Траянини Кошари“, „Ла Катедрале“, „Катедрале дел Мар“, уикедни за двама в Парк Хотел Бачиново, 3-дневна екскурзия в град Кула от сдружение СевероЗапазване  и други.
На събитието бе представен и новият календар на агенцията, както и предстоящите Балкански и национални награди – през март е шестото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2020, а през май – Национални Медицински награди.
Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.
Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *