Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Internet Изборът на редактора Най-четени

Huawei FreeBuds 3 вече са налични и в атрактивен червен цвят

От началото на февруари на българския пазар Huawei FreeBuds 3 вече се предлагат и в атрактивен червен цвят, за най-смелите, и за тези, които със сигурност искат да се отличат и подчертаят личния си стил. Те идват специално за месеца на любовта и са оригинален подарък за всеки любим човек в живота ви.

Така цветовата гама на най-високия клас безжични слушалки на компанията вече включва три класически цвята – бяло, черно и червено.

Huawei FreeBuds 3 са базирани на първия специализиран чип на компанията за носими устройства – Kirin A1, същият, който захранва и популярния часовник Watch GT 2. Сред неговите предимства изпъква високата производителност при силно оптимизиран разход на енергия, и оттам дългият живот на батерията, както и фактът, че е първият в света Bluetooth 5.1 чипсет.

Безжичните слушалки с open-fit дизайн идват с компактна кръгла кутийка, удобна както за носене, така и за безжично зареждане, с което времето за слушане чувствително се удължава до почти пълно денонощие. Най-атрактивната им функция обаче си остава интелигентното двупосочно шумопотискане. Когато слушате музика, или друг аудио формат, можете напълно да изолирате околния шум или да го настроите на желаното от вас ниво според ситуацията – например при разходка или каране на колело, от съображения за безопасност. Тази фина настройка става през приложението AI Life, налично за всеки Android смартфон. В другата посока, при разговор, в действие влиза и сензорът за костна вибрация, който спомага вашият говор да се изолира от околния шум и от другата страна на линията да ви чуват кристално ясно.

За толкова компактен размер и тегло от само 4,5г, FreeBuds 3 радват с много високо качество на звука, благодарение на 14мм динамични говорители. Дори басовите честоти са впечатляващо силни и богати. Комфортният за ухото дизайн, както по отношение на носенето, така и по отношението на отвеждането на звука в ухото, и не на последно място – по отношение на цвета и визията, ще ги направят ваш неразделен спътник.

Huawei FreeBuds 3 в трите цвята се предлагат на препоръчителна крайноклиентска цена 349 лева в Технополис, Техномаркет, Zora, А1, Теленор и Виваком.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *