Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Последни новини

23-ма арестувани и 34 акта след спецакцията в Благоевград

23-ма са арестуваните стари познайници на полицията, съставени са  34 акта за установени административни нарушения и са издадени 45 фиша. Това са резултатите от проведената вчера полицейска спецакция в Благоевград и околните села.

От пресцентъра на ОДП – Благоевград съобщиха още, че са образувани две досъдебни производства – за извършено престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК – управление на МПС, което не е регистрирано по надлежния ред и във връзка с незаконно държане на наркотични вещества.

Проверени са 607 моторни превозни средства и 720 лица. По Закона за МВР са задържани 23 лица, съставени са 34 акта за установени административни нарушения и са издадени 45 фиша. Проверени са 5 заложни къщи в гр. Благоевград.

Акцията се проведе  под ръководството на Окръжната прокуратура в  града с участие на служители от ОД на МВР гр. Благоевград и регионално звено „Жандармерия“ гр. Благоевград с помощта на техни колеги от София.

Тя се осъществи по линия на противодействие на битовата престъпност след разпореждане на главния прокурор, както и за установяване на лица, срещу които се водят повече от две досъдебни производства.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *