23.07.2024

Здравословните фермерски храни са хит на Балканите

 Иновативните продукти на  „Фамилия Милеви“ са финалисти за Балканските Оскари  

Мисията на фермерите за чиста храна, опазване на природата и здравето на хората ще бъде отличена от шестото издание на престижните Balkan Business Awards 2020“.

Церемонията ще се състои на 5 март в 5-звездния хотел Маринела, съобщава ВИП Комюникейшън.
Успехът на фермерските продукти у нас и на Балканите се дължи на изискването за качество – прясна, чиста и вкусна храна, произведена с внимание и справедливата цена. Всичко това предизвиква доверие у потребителя и формира собствена идентичност – за добро разпознаване на продуктите и изграждане на стабилни връзки с купувачите и установяване на лоялни взаимоотношения.
Сред номинираните е и новосъздадената фермерска фирма
„Фамилия Милеви“ ЕООД – семейна компания, целта на кояте е производството и дистрибуцията на висококачествени месни и млечни продукти. За да запази качеството на месните си храни фермата използва само висококачествено охладено българско свинско и телешко месо от доказани производители. Внимателно се подбират и сертифицираните кравеферми, от които фирмата купува натурално прясно мляко за производството на млечните продукти.
Всички продукти с марката „Фамилия Милеви“ са произведени от натурални продукти по традиционни български рецепти. Квалифициран персонал и специалисти с дългогодишен опит в производството на висококачествени хранителни продукти, следват критериите за вкус и качество на готовата продукция.
„В нашите продукти няма да намерите растителни мазнини, сухо мляко, заместители на месото, изкуствени оцветители и забранени консерванти“, категорични са от „Фамилия Милеви“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *