Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Секс попадения: Овен

Когато говорим за представителите на зодия Овен трябва да имаме предвид, че те  предпочитат да контролират и доминират партньора.   Не е тайна, че Овните притежават натура на „хищници“ и сексът за тях се свежда до преследване, ловуване и покоряване.  За тях е много важно да бъдат предизвиквани, за това не случайно им се носи слава на най-горещите любовници в зодиака. Ако търсите романтика, по-скоро ще бъдете разочаровани. Овенът е управляван от планетата Марс и не очаквайте поезия и рози. Въпреки това, енергийният заряд, с който са надарени тези хора  ще ви накара да изригнете като вулкан от страсти.

 

Що се отнася до сексуалната вярност, хората представители на Овен често се затрудняват да контролират либидото си. Ако са несемейни или в необвързани, ще се хвърлят с ентусиазъм в поредна страстна игра на флирт.

За да бъдат задоволени сексуалните предпочитания  на Овен най-добре би си паснал с Лъв, Везни и Стрелец и се най-малко с другите кардинални представители на знака на Рак и Козирог.

 

Известни личности родени под зодия Овен: Мерилин Монро, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Джордж Буш, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски

Be a Star Forever е компания с иновативен подход и различна визия за бъдещето. Визия, в която всеки човек на нашата Планета намира смисъла на живота си и развива пълния си потенциал. Визия, в която всеки човек осъзнава възможностите си и вярва, че може много повече. Чрез специфичен анализ на вашите силни и слаби черти, повтарящи се негативни модели и ограничаващи вярвания и посредством техники за прогоностика, ще изготвим задълбочена и персонална програма за работа, чрез която да подобрим значително качеството ви на живот, както в професионален, така и в личен план. Бъдете смели и решителни да опознаете кои сте и да достигнете до върховете на собствените си звезди.

Автор: Цветелина Каменова

За контакти и информация относно хороскопи: www.beastarforever.com

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *