Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Лидерите в бизнеса на Северна Македония покоряват Балканските Оскари

Златните класове ще бъдат връчени на 5 март в София

Лидерите в хранителната индустрия на Северна Македония –  „AЛ-МАКС“ ООД, са финалисти за шестото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2020, които ще бъдат връчени на 5 март в 5-звездния хотел Маринела, съобщава ВИП Комюникейшън.
„AЛ-МАКС“ е единственият производител на висококачествено слънчогледово олио с бранда „Бисер“.

Компанията  е създадена в Струмица през 1997 г., а изграждането на рафинерията за масло е завършва в края на 1998 г. Тя е разположена на площ от 25 000 м2, а продукцията й намира пазар не само в Македония, но и в редица други държави.
Успехите на „AЛ-МАКС“ ООД са оценени през годините и от община Струмица, която два пъти връчва на фирмата годишната награда „Мемориал Плака“ – като най-високо общинско признание за особени резултати и успехи в областта на икономиката.
Рафинерията от Струмица разполага със 75 работника, сред които висококачествен екип от инженери, техници и технолози. Чрез прилагане на високи технологии фирмата гарантира високото качество на слънчогледовото масло „Бисер“, което е признато за „Масло № 1 в република Македония“ .
Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Македоно-Българската Стопанска камара, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

Призьорите ще получат уникални 24-каратови златни житни класове, символ на плодородие, изобилие от успехи и духовна чистота.  Създатели на златните шедьоври са партньорите на събитието -„Магията на Българската Роза“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *