Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Хари и Меган може да печелят по 100 000 долара за публикация в Instagram

Когато обявиха плановете си да се оттеглят от кралските си задължения Хари и Меган подчертаха, че смятат да постигнат „финансова независимост“. Тогава мнозина се запитаха, дали младото семейство ще успее да поддържа високия си стандарт на живот без да разчита на пари от кралската хазна. Оказва се, че това няма да е много трудно, ако двамата успеят да реализират даже част от бизнес инициативите си. Вижте в канала „Royal News“ във vbox7:

Сред многобройните им възможности за доходи е и профила им в Instagram @sussexroyal, който може да им осигурява много добри приходи.

Според изчисления на Inzpire.me, платформа за маркетинг на инфлуенсъри, Instagram профилът на двойката @SussexRoyal, който има 11.2 милиона последователи, има потенциала да им носи по 100 хиляди долара за всяка тяхна спонсорирана публикация. Прогнозата се основава на маркетингов анализ на техния профил и на факта, че последователите му се увеличиха експлозивно през последните месеци.

Главният оперативен директор на Inzpire Мари Мостад заяви, че акаунтът @SussexRoyal е претърпял бърз растеж, след като медиите разпространиха новините за оттеглянето на Хари и Меган от кралското семейство. Каква е причината за този ръст? Хората са развълнувани да наблюдават в реално време случващото се на Хари и Меган и най-вече прехода им от кралски личности към следващият етап от живота им.
За да подчертае колко много се интересуват хората от тази промяна в статуса на Хари и Меган, Мари Мостад дава за сравнение Instagram профила на принц Уилям и Кейт Мидълтън @KensingtonRoyal, който според анализа може да печели двойно по-малко в момента – само по 50 хиляди долара от спонсорирана публикация.

Разбира се, след като Хари и Меган официално започнат своя нов живот тази пролет, профилът им в Instagram вече няма да се нарича „@SussexRoyal“. Двойката обяви, че вече няма да използва думата „кралски“ (royal) за свои брандове и комерсиални цели. Това стана след забрана издадена от кралицата, която двамата приеха, макар и с коментар, че в чужбина могат да използват каквото име искат за своите брандове.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *