Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

„Извън играта“ в кината от 6 март

Животът на Джак Кънингам (Бен Афлек) някога е бил изпълнен с надежда и потенциал за успех. В гимназията той е баскетболен феномен и за способностите си получава пълна спортна стипендия от университета, но неочаквано и по незнайни причини решава да се откаже от спорта и кариерата си. Години по-късно заради неописуема семейна загуба Джак прибягва към вредни навици, разрушава брака си и всяка надежда за по-добър живот.

Когато му предлагат да се завърне в гимназия като треньор на западащия баскетболен отбор той се съгласява, учудвайки всички, но най-вече себе си. С много общи усилия отборът постепенно се стабилизира, сплотява, започва да печели в шампионата, което подтиква Джак да се промени и да се бори с вътрешните си демони. Но достатъчен ли е този успех, за да го накара да преобърне живота си?

Премиерна дата в България: 6 март 2020 г.

Световен разпространител: Warner Bros. Pictures

Оригинално заглавие: THE WAY BACK

Националност: САЩ

Времетраене: 110 мин.

Формати: 2D

Режисьор: Гавин О‘Конър

Сценарист: Брад Ингелсби

Оператор: Едуард Грау

Продуцент: Гордън Грей, Дженифър Тод, Гавин О‘Конър, Рави Мехта

Музика: Роб Симонсен

 

В ролите: Бен Афлек (Арго, Счетоводителят, Не казвай сбогом, Те живеят в нощта, Батман с/у Супермен), Ал Мадригал (Вечерно училище), Мишела Уоткинс (сериалите „Небрежно“, „Кое е това момиче?“), Джанина Гаванкар (сериалите „Истинска кръв“, „Слийпи Холоу“), Глин Търман (Наркомрежа, Обител на лъжата, Бъмбълби).

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *