Николаос Цитиридис oстава сам в студиото си

Споделете лесно и бързо тази публикация

Кубрат Пулев беше последният гост на живо в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

 

 

Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19 в страната и с цел предпазване на екипите на bTV по време на епидемията, вечерното предаване „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще продължи излъчванията си от понеделник до четвъртък по нов модел – без бенд, публика и гости на живо. От тази вечер водещият Николаос Цитиридис ще бъде сам в студиото, а “гости” в предаването до края на седмицата ще бъдат Орлин Павлов, Гого Лозанов, Радинела Чушева, както и Александър Сано и Нели.

 

“Да повярваме, че можем. От нас зависи всичко!”, бяха думите на големия Кубрат Пулев, който беше специален и последен гост “на живо” в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в понеделник вечер. Пред зрителите на bTV шампионът сподели силни думи и показа изключителен дух на победа и увереност в силите на всички българи да се справят с изпитанието. За мача си с Антъни Джошуа Кобрата заяви, че е готов да го изиграе, когато трябва, защото е в добра форма и не спира да тренира всеки ден.

“Ситуацията в целия свят в момента е такава, че няма никакъв проблем да се играе и без публика”, сподели той и с усмивка прие “аплодисментите” на запис, които прозвучаха в студиото. Той дори се пошегува, че иска да му ги пуснат и по време на Мача с Джошуа, за да компенсират липсата на публика.

„Ние хората нищо не оценявахме, но моментът настъпи! Щом си здрав, щом дишаш, щом виждаш слънцето – значи имаш всичко!”, каза още Кобрата. На финала той даде звезден урок по бокс на водещия Николаос Цитиридис.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *