Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Борис Джонсън и Кари Саймъндс станаха родители на момченце

Британският премиер Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс оповестиха, че им се е родил син, който е в много добро здраве, съобщиха световните агенции.

За майката детето е първо, но Джонсън има две дъщери и двама сина от втория си брак с Марина Уилър, който приключи през 2018 г.

Британският премиер е смятан и за баща на детето на изкуствоведката Хелън Макинтайър.

 

Майката и детето са добре. Госпожица Саймънд и господин Джонсън изказват своите най-искрени благодарности на екипа на болницата в Лондон„, посочва говорителка на премиера.

Вестта е изненадваща, тъй като не се очакваше Кари Саймъндс да роди толкова рано.

55-годишният Борис Джонсън се зарази с новия коронавирус и бе хоспитализиран за седмица, като прекара три нощи в интензивно отделение, пише БТА. 32-годишната му годеница също имаше симптоми на Covid-19.

За първи път връзката на Джонсън и Саймъндс стана публично достояние по време на кампанията му, когато една вечер полицията бе извикана в дома им. Тогава изплашените съседи се обадили на служителите на реда, понеже чуват чупеното на предмети и виковете на Кари, която крещи на Борис да я остави на мира и да се махне оттам. Не след дълго пресата публикува снимка на двойката, показваща, че са преодолели неразбирателството, но кадъра се видя съмнителен на повечето хора, които изразиха мнение, че той е нагласен.

Кари е дъщеря Матю Саймъндс – съоснователя на вестник „Independent“ и Джоузефин МакФий. Посещава частно девическо училище, след което изучава Театрознание и История на изкуството в престижния университет Уоруик. След като се дипломира, през 2010 г. започва работа като прессекретар на Консервативната партия, като бързо се издига нагоре. На 29 г. става най-младият директор на комуникациите на партията.

През 2012 г. тя е част от кампанията, която помогна на Джонсън да бъде избран за кмет на Лондон. Днес Кари работи като старши съветник на благотворителната организация „Oceana“, чиято цел е опазването на околната среда.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *