Коронавирусът влиза в сюжета на “Откраднат живот: Системата”

Споделете лесно и бързо тази публикация

Тази седмица коронавирусът за първи път ще влезе и в „Св. Анастасия“. Пандемията, която промени света през последните месеци, ще бъде сред актуалните теми, които ще провокират лекарите в предстоящите епизоди на хитовия сериал. Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер. Достигайки лимита на своите възможности, доктор Ковачев ще вземе радикално решение за връзката си с доктор Огнянова. Дали двамата ще преоценят отношенията си по време на трудното изпитание, зрителите ще научат в предстоящите епизоди по NOVA.

 

В търсене на реванш доцент Мазов ще осигури на доктор Хинова неочакван трамплин в кариерата. Възможно ли е любовта да ни спаси от страховете? Може ли някой да ни помогне да открием себе си? Пред тези въпроси ще се изправи доктор Чилингирова, разкъсвана между самонараняването, скритите белези и любовта й към доктор Тасев. Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек.

 

Битка на професионалния фронт ще изправи един срещу друг професор Цонев и доктор Кръстева. Дали житейският опит и мъдростта ще надделеят? Кои двойки в болницата ще си подадат ръка и как ще се справят лекарите с първите признаци на Коронавирус? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *