Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Разрив в отношенията и страх от бъдещето в „Откраднат живот: Системата“

Големи новини, разрив в отношенията и страх от бъдещето ще превземат лекарите в „Св. Анастасия“ тази седмица. Житейските и професионални решения ще изникват на неясния фон в Спешното отделение след първите съмнения за коронавирус. Доктор Пенев и доктор Романова ще бъдат сред първите специалисти, които ще се изправят пред непознатата ситуация. Малко по-късно напрежението в болницата на свой ред ще застраши живота на един от лекарите.

 

Междувременно доктор Огнянова ще получи противоречиви симптоми, които ще породят съмнения за състоянието й. Добрите и лошите новини ще препускат във връзката й с доктор Ковачев, която ще се окаже заплашена от различни фактори. Разигралата се ситуация с доктор Хаджихристев ще ескалира, а последствията ще стигнат твърде далече за тримата.

 

Административната и морална отговорност ще проковикрат доктор Тасев да потърси своевременни мерки за сигурността на „Св. Анастасия“. Сред първите му стъпки ще бъде среща с Методиев, който ще използва щедростта за разменна монета в бъдеще. Новото положение ще постави отделението в непозната ситуация, а лекарите за пореден път ще докажат готовност и смелост да бъдат на първа линия.

 

Как ще се справи лекарският екип на „Св. Анастасия“ със заплахата? Ще успеят ли лекарите да успокоят личния си живот и да възвърнат доверието помежду си? – зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал по NOVA.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *