21.07.2024

Цветомир, Реджеп и Атанас – в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Топ готвачите Цветомир, Реджеп и Атанас влязоха в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България на крачка от големия финал на най-оспорваното кулинарно риалити в българския ефир. Тази вечер от 21:00 часа по NOVA зрителите на състезанието ще станат свидетели на ожесточена битка, в която тримата ще се борят не само за победа, но и за да докажат на шеф Ангелов, че освен да са добри готвачи, могат да са и отлични лидери. Кухнята на Ада ще е нажежена до червено, емоциите ще кипят неудържимо, а на края ще е ясно кои двама ще се изправят един срещу друг в последния сблъсък в третия сезон на Hell’s Kitchen България. Кои от топ кулинарите ще гледаме на финала утре и кой ще си тръгне тази вечер ще разберем в 21:00 часа по NOVA.

Галя Маринова беше последният топ готвач в Кухнята на Ада, който напусна завинаги кулинарното риалити на финалната права. Началната учителка от Плевен стигна до топ четири в третия сезон на Кухнята на Ада, като успя да се превърне в любимка на шеф Виктор Ангелов, показвайки огромно желание да учи и да се развива в професионалното готварство. По време на участието си в Hell’s Kitchen България именно Галя извървя най-дълъг път и изкачи най-много стъпала, усвоявайки толкова знания в кухнята, колкото много готвачи не могат да усвоят за цял живот. За своето представяне в Hell’s Kitchen България плевенчанката споделя, че ако трябва да  опише участието с няколко думи то това е „израстване в кухнята, израстване като човек и личност“.

Шеф Виктор Ангелов ще изправи своите трима най-способни кулинари в Hell’s Kitchen България пред изключително емоционално предизвикателство, в което ще трябва да творят чинии като за финал, но приготвени с много любов и за награда, която няма да има цена. Цецо, Реджеп и Атанас ще се развихрят в кухнята, ще се раздават като за последно и ще доказват, че кулинарните им възможности нямат лимити.

Изпълнението на вечерните поръчки ще изправи тримата финалисти пред неочаквани ситуации. Ще им се наложи да влязат в обувките на шеф Ангелов, но дали ще успеят да преодолеят заложените капани и да заслужат доверието му? Ще има тайнствени саботьори и множество подводни камъни, чието превъзмогване ще доказва уменията им да бъдат лидери, да са винаги на щрек и да са подготвени за всяка изненада в кухнята. В края на вечерта още един ще си тръгне завинаги от Hell’s Kitchen България и само 2-ма ще отидат на „кървава битка“ за голямата награда от 100 хиляди лева. Кои ще се състезават като за последно в четвъртък, 21 май, от 21:00 часа по NOVA, ще разберем довечера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *