Момче на 16 г. е убито в София, има задържан

Споделете лесно и бързо тази публикация

Софийската градска прокуратура разследва обстоятелствата, свързани с открито тяло на млад мъж в столичния квартал “Димитър Миленков“, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Около 22 ч. вчера, 04.06.2020 г., дежурен полицейски служител от Осмо районно управление на МВР в столицата е забелязал на камерите за постоянния видеоконтрол необичайно раздвижване в района на кв. “Димитър Миленков”. На място са били изпратени полицейски екипи, установили безжизнено тяло на млад мъж.

Незабавно са били предприети действия по разследване и издирване, в резултат на които са установени четири лица, които по-рано били в непосредствена близост до пострадалия по време на инцидента. Същите са отведени до РУ за даване на обяснения.

Към настоящия момент е известно, че починалият е шестнадесетгодишният Б.Б. Тялото му е изпратено до Катедра по съдебномедицинските дейности за изясняване на причините на смъртта.

Образуваното досъдебно производство е за извършено престъпление по чл. 115 от НК – умишлено убийство. Има задържан – А.Г. (на 28 години), осъждан е. Работата по случая продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *