Меган Маркъл в помощ на бездомните животни

Споделете лесно и бързо тази публикация

Въпреки че Хари и Меган продължават да са под социална изолация в Лос Анджелис, двамата не спират да помагат на обществеността в това трудно за всички време. Тази седмица Меган изнесе реч пред клас от старата си гимназия, а сега благодари на Mayhew – клиника и реабилитационен център за кучета и котки.

В ново публично изявление, херцогинята на Съсекс разкрива как лично подкрепя Mayhew в името на Арчи. “Докато пиша това, кризата COVID-19 обхваща всяка страна по света и дестабилизира живота на безброй семейства в Обединеното кралство. Гордея се с това как Mayhew реагира, като намери нови начини да подкрепи животните и хората в тези несигурни времена. Мисията им е направена за моменти като тези. Не става въпрос само за котки и кучета, става въпрос за всички нас, за способността ни да се събираме като общност”, споделя Меган.

“Бих искала да благодаря сърдечно на всички доброволци, служители и студенти в Mayhew. Като израз на моя собствен ангажимент, поднових спонсорството си за развъдник за кучета в името на нашия син Арчи, за да създам временен дом за домашен любимец. Надявам се да им покажете подкрепата си по какъвто и да е начин. Когато го направите, вие ще допринасяте не само за хуманното отношение към животните, но и за общото благосъстояние на всички нас”, призовава още Маркъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *