Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Вижте новото музикално видео на Виктория, която ще ни представи на Евровизия 2021

Виктория представи своя видеоклип към песента „alright”. Това е първият ѝ музикален проект след българската песен на Евровизия 2020 „Tears Getting Sober”, която имаше своята премиера в началото на март. Новата ѝ песен е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София и носи послание за надежда и ново начало.

 

Клипът е реализиран от екипа на Four Elementz, които създадоха и музикалното видео към песента на Виктория за Евровизия 2020, и е заснет в Бургас и Приморско. Снимките се провеждат на две локации – в новата многофункционална зала „Арена Бургас“, която трябва да бъде завършена тази година и на красивия плаж „Перла“ в Приморско.

 

Виктория, която е ко-режисьор на новото видео, споделя за песента: „alright е посветена на хората, които се изправят пред ежедневни трудности и са в постоянно търсене на доброто в себе си.“

 

В същото време екипът на Виктория вече работи по кампанията на България за Евровизия 2021. Първата стъпка от нея ще е провеждането на международен музикален лагер за създаване на песни за Евровизия на Българското Черноморие през летните месеци. Виктория беше един от фаворитите за победа на конкурса Евровизия 2020 преди събитието да бъде отменено заради пандемията от коронавирус.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NTqf3HFRAw4

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *