21.07.2024

Дженифър Лопес изненада медицинска сестра

Дженифър Лопес направи специална изненада на медицински работник от Ню Йорк. 

Изпълнителката се съюзи с телевизия NBC, за да изпрати мило съобщение до сестра Касиди Тобън, която работи в манхатънска болница от девет години и е на първа линия в борбата с коронавируса. Тобън се появи в епизод от предаването „The At-Home Variety Show“, където говори за работата си.

„Бързо осъзнаваш, че не можеш да спасиш всеки. Това е наистина плашещо и съкрушаващо“, казва сестрата. Тя добавя, че с пациентите често си говорят за семействата и как се притесняват от заразата. Тобън обаче заяви, че се опитва да остане позитивна, въпреки трудното и страшно време, в което живеем.

 

Това, което ѝ носи усмивки, е изписването на пациентите или когато някой от тях започне да диша самостоятелно. „Когато това се случи, цялото спешно отделение започва да ръкопляска. Това ни дава лъч надежда“. Водещите на предаването искаха да се отблагодарят на Тобън за чудесната ѝ работа и затова решиха да се свържат с един от звездните им приятели.

Тогава на екрана се появи Дженифър Лопес, а Касиди не можеше да повярва. Медицинската сестра заяви, че последната ѝ социална проява е била именно отиването ѝ на „Super Bowl“, където Лопес и Шакира направиха невероятно шоу. Изпълнителката заяви, че целият персонал на болницата и всички медицински работници по света са истински герои.

Джей Ло покани Тобън и приятелите ѝ на първия си концерт след прекратяването на социалната дистанция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *